DVT

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/02/2012 | 23:50 | מאת: רחל

לילה טוב אנ בת 44 חולת FMF ולפני 4 ימים נתגלה אצלי DVT מתחת לברך בגודל 1.7 ס"מ , אני כרגע מטופלת בקלקסן ובקומדין , הרגל עדיין מאוד כואבת במיוחד לאחר עמידה ממושכת וחוסר מנוחה, רציתי לדעת האם יש סיכון בכך שאני חזרתי לעבוד ולא המשכתי לשכב במיטה לאחר שחרור מביה"ח. אודה לך על תשובתך.

שלום לך קיים בשלב זה סיכון של הנתקות תסחיף לריאות מהקריש שנמצא בוריד ברגל. כיוון שהקריש תחת הברך, הסיכון נמוך יחסית אבל ההנחיות הן לשכב 3 שב' עד שהקריש מתייצב והסיכון פוחת תוך כדי לקיחת תרופות נוגדות קרישה כפי שאת נוטלת.

29/02/2012 | 17:40 | מאת: רחל

תודה רבה על תשובתך בנוסף רציתי לדעת כמה זמן הזריקות מתחילות להשפיע? אני כבר שבוע ימים לוקחת זריקות קלקסן פעמיים ביום של 80 כל זריקה אך בדיקת הinr לא משתנה אודה לך שוב על תשובתך. המשך שבוע מקסים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם