DVT כשלוקחים אספירין?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/12/2011 | 13:18 | מאת: דס

שלום רב, אני מטופל עם אספירין מזה כמה וכמה שנים למניעת קרישי דם עקב לחץ דם. לפני ימים ספורים התחילו לי מחושים ברגל והלכתי לרופא אורתופד ששלח אותי לבדיקת דופלקס עקב חשש ל-DVT. DVT זה קרישי דם בורידים למיטב ידיעתי. איך יכולים להיות לי קרישי דם אם אני מטופל עם אספירין?

שלום DVT וקרישי דם במקומות נוספים בגוף עלולים להופיע גם תחת טיפול באספירין אשר מוריד במידה מסויימת את השכיחות להופעתם אך אינו יכול למנוע לחלוטין זאת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם