כאבים באצבעות הרגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/12/2011 | 07:20 | מאת: ליאת

שלום רב, בשבועיים האחרונים, בתחילת כל שבוע אני סובלת מכאבים באצבעות הרגליים. לא נראה שיש נפיחות כלשהי. האם זה קשור לורידים וכלי הדם? יש לציין כי אני נוהגת לעשות פעילות ספורטיבית מספר פעמים בשבוע הכוללת בעיקר ריצה על הליכון כמו כן לוקחת שנים רבות גלולות מסוג הרמונט תודה מראש

קשה לקבוע על סמך הנתונים שמסרת האם כאבי האצבעות קשורים לבעיית כלי דם. ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד ואם תקין, לבדיקת מומחה לכלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם