כתמי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/11/2011 | 08:56 | מאת: אהרונה

א.נ, מזה כחודשים שלושה מופיעים לי כתמים של דם בצבע חום סגול על הידיים ולאחרונה גם על הרגל. אני מטופלת בכדורים מ-1994 לאחר שהיה לי תעוקת לב . אני לוקחת כדורים: אמלודיפין 5 מ"ג,מקרופירין 75 מ"ג, ובערב פרוסטטין 20 מ" PRAVASTATIN? אני מאוד מודאגת ולכן אני מבקשת את דעתך. בתודה מראש אהרון אסתר

שלום. זו תופעה ידועה ולרוב ללא משמעות מדאיגה. בכל אופן ממליץ שתפני לבדיקת רופא משפחה שישלח ייתכן בדיקות ספירת ומשטח דם וכן ישקול את מצב התרופות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם