סוף טיפול בפקקת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/11/2011 | 11:31 | מאת: שלי

שלום, אשמח לחוות דעתך בנוסף לחוות דעת של רופאיי. עברה שנה מאירוע של פקקת ברגל, בדיקות של קרישיות יתר תקינות. יש עדין קצת חסימות בחלק מהורידים אך הרגל מרגישה בסדר, אין כאבים וכו'. קומדין לדילול דם הופסק. מאז הפקקת לובשת גרב אלסטית באופן קבוע עד הברך. רופא כלי דם לא שלח אותי לבדוק לגבי אי ספיקה ורידית והמטולוג אמר שאם יש אי ספיקה היתי מרגישה כאבים לכן הדבר לא נבדק בדופלקס . מה היא המלצתך לגבי זמן המשך שימוש בגרב? ולגבי סוגי פעילות גופנית? האם יש המנעות מסוג מסוים של ספורט בהמשך? תודה רבה שבוע טוב

שלום לך. השאלה היא האם הפקקת עירבה את הוריד הראשי העמוק או הורידים השטחיים יותר. ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה למרות מה שנאמר לך . אם יש אי ספיקה, צריך לשקול המשך גריבת גרב אלסטי. אין צורך להימנע מפעילות ספורטיבית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם