פעילות ספורטיבית לאחר DVT

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/10/2011 | 20:36 | מאת: ליאת

היי, עבר מעל חצי שנה מאז פקקת עכשיו יש שרידים שעדיין חוסמים את הורידים. הומלץ על ידי מומחה כלי דם להתמיד בהליכה מרובה, חצי שעה הליכה כל יום.... לפני שהיתה לי את הפקקת נהגתי לעשות ספינינג והיתי רוצה מאד לחזור לפעילות זו, הומלץ לי לעשות רק הליכה ולא ספיניג כדי לא לאמץ את החלק העליון של הרגל לא ברור לי כל כך מדוע והיתי שמחה לקבל את המלצתך לגבי סוג הספורט עלי לעשות כעת... תודה

שלום לך בד''כ לא צריכה להיות בעיה עם ביצוע ספורט מאומץ כמו ספינינג חצי שנה לאחר הפקקת, אבל כמובן שלא ממליץ לעשות זאת אם מופיע כאב או נפיחות בקשר לפעולה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם