ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/09/2011 | 16:51 | מאת: דודו

שלום רב, אני בחור בן 46 שנים, לי יש בעיה באספקת הדם לרגליים שמאוד נפוחות ובקושי מתהלך. הרופאים המליצו לי ביצוע דופלר וניתוח מעקפים- האם המלצה זו הינה נכונה? האם קופת חולים משתתפת בעלויות שני הניתוחים, בדרך כלל כמה העלות של שני הניתוחים הללו? אשמח לקבל תשובה, יום טוב

שלום. יש פרטים לא ברורים בתיאור שלך. כאשר יש בעיה בעורקים היא לרוב בשל חסימה באספקת דם לרגלים ואז הרגלים לא נפוחות אלה כאובות ולעיתים גם מופיע פצע שלא מתרפא או נמק. כאשר יש בעיה בורידים מדובר על אי ספיקה ואז אין צורך במעקפים אלה פעולות אחרות יעילות . תאר בדיוק היכן הבעיה ומה אופיה ואענה לך

23/09/2011 | 21:04 | מאת: דודו

הי, אני מוד לך עלתשובתך, יש לי בעיה באספקת דם לרגליים, כאבים חזקים ברגליים ולפעמים מגיע למצב שאני צולע ובקושי הולך על הרגליים ובנוסף יש לי נמק, ביצעתי לפחות פעמיים דופלר וזה לא הצליח והמליצו לי על ביצוע דופלר וניתוח מעקפים... האם ההמהלך הזה נכון? מה העלות של שני הניתוחים? האם זה בהשתתפות קופת חולים או על חשבון המטופל? אודה אם תענה לי

מנהל פורום ורידים וכלי דם