נפיחות ברגליים.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/08/2011 | 11:58 | מאת: ליזה

שלום אני בת 34 רווקה . מגיל 15 אני זוכרת את 2 רגליי מתנפחות בסוף יום. בבוקר הן נראות מצויין אבל אחרי יום עבודה הן מתנפחות. הייתי אצל כמה וכמה רופאים שאיבחנו אצלי בעיה בניקוז הלימפטי עד שהחלטתי לפני חודש לפגוש 2 רופאים פרטיים מומחים כאשר שניהם בדקו ואמרו שאין בעיה ורידית ואין בצקת. אלא שהאחד אמר לי שיש לי ליפאדמה והשני אמר שממש לא ! ואין לי שום דבר.הלכה למעשה הרגליים מתנפחות.איך ממשיכים מפה? מה יכולה להיות הבעיה ? יצאתי ממש מבולבלת מאחר ושני הרופאים שביקרתי ממש מומחים ובעלי שם אבל כל אחד מאבחן אחרת.

שלום. נפיחות ברגלים עלולה להופיע בשל אי ספיקה בורידים, ממליץ לכן שתעברי דופלקס ורידי רגלים, וכן עלולה להופיע מהפרעות בניקוז לימפטי או אגירת נוזלים כתוצאה מאי ספיקת לב או בעיה בכליות. ממליץ שתפני לרופא המטפל לבירור בצקת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם