בעייה של קרישי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/04/2011 | 10:52 | מאת: טל

אמא של חברה טובה שלי עברה שני אירועים מוחיים, תקופה ארוכה לא היתה זזה ממש לרוב נחה על מיטה או ספה עברה גם שבר בקרסול ולכן היתה עם גבס תקופה, לפני 4 חודשים היא כמטע מתה הבת שלה הצילה אותה מגן דוד לא רצה לפנות אותה בלי הסכמה שלה, חברה שלי פשוט התחננה ובסוף הם לקחו אותה, בבית החולים לא נתנו לה סיכוי לחיות וכרגע העבירו אותה למקום מיוחד ליד סורוקה שם מטפלים בה, היא בגדר נס רפואי, אני יודעת על המצב שלה שיש לה כרישי דם כנראה מהרגליים עד הבטן ורוצים כרגע לעשות לה בדיקה של הדם בצוואר רציתי לדעת מה זה אומר? ומה סיכויי החלמה ממצב כזה האם כרישי הדם יכולים להיעלם עם הזמן עם טיפול נכון אשמח אם תוכל לעזור לי, שיהיה לך ולכולם חג שמח

קרוב לודאי שרוצים לבדוק האם קיימים רובדים טרשתיים בעורקי הצואר המובילים למוח, ולפי זה לשקול האם וכיצד לטפל בהם. איני יודע מה היקף הפגיעה באירוע האחרון ומה מצבה הנוכחי, כך שקשה לי לענות לך מה סיכויי ההחלמה שלה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם