קריש דם בלב

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/04/2011 | 20:42 | מאת: רן

לפני כשבועיים איבד אבי את הראיה בעין שמאל לכמה שעות , בבדיקת דופלקס זיהו בעייה בזרימת הדם , לאחר אישפוז ובדיקת אקו לב דרך הוושט נאמר לנו היום כי יש לו קריש דם מתחת למסתם וככל הנראה חלק מהקריש הגיע לוריד בעין ונתקע שם . כיצד מטפלים בקריש דם בלב ? נאמר לנו שאו על ידי המסת הקריש באמצעות מדללים או באמצעות ניתוח. האם ההמסה אינה מסוכנת ?

שלום בכל טיפול רפואי קיים סיכון מסויים ועל הרופא המטפל יחד עם המטופל להחליט בהתאם ליחסי סיכון תועלת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם