ידיים קרות באופן תמידי.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/11/2010 | 22:17 | מאת: אורן

שלום. יש לי בעיה של ידים קרות באופן תמידי. גם אחרי ספורט הידיים שלי עדיין קרות. הלכתי לרופאת עור והיא אמרה לי שזה בגלל שיש לי ורידים קטנים בידיים, ככה נולדתי ואין לזה פיתרון רפואי. מה שהיא אמרה לי שהדרך היחידה היא טיפול של פיזיותרפיה במרכז העצבים או רפואה אלטרנטיבית. מה עושים בטיפולים שם ואיך זה גורם להגדלת הורידים שיש לי ביד?

ידיים קרות קשורות יותר לתגובת העורקים לטמפרטורת הסביבה. במקרים קיצוניים ניתן לתת תרופות מרחיבות דם, אבל לפי תאורך לא נראה לי שאתה אחד מהם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם