פקקת ורידים עמוקה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/11/2005 | 20:48 | מאת: משה

ד"ר גלילי שלום רב! ב1998 ניתוח גב פריצת דיסק, ב2002 ארוע פקקת ורידים עמוקה ברגל ימין מטופל בקומדין מאז, לפני כחודשיים קריש דם בעורקי רגל שמאל ולאחר צינתור פתיחה משמעותית מלבד אחד העורקים הקטנים שחסום לגמרי. השאלה: האם יש קשר בין הארועים שציינתי? והאם שכיבה של מס ימים כתוצאה מכאבי הגב יכולה לגרום לקרישי דם הן בווריד והן בעורק? אגב בצינתור נמצא כי מצב העורקים ברגל במצב טוב מאוד ןאין המדובר בטרשת.

יכול להיות קשר והוא נטייה לקרישיות יתר. מציע שתעבור בירור במרפאת קרישה באחד מבתי החולים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם