הסתיידות עורקים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/11/2005 | 12:46 | מאת: בן85

אבי בן 85 לאחר אורע מוחי ובעל חשיפה מלאה בצד אחד בבדיקת דופלר התגלה כי הצד השני חסום 50 אחוז (לפני שנה היה חסום 25%) הומלץ לתת לו קרדוקסין 3 פעמים ביום ואספירין רופא כלי דם אחר אמר שבכמות חסימה כזו לא נותנים אלא רק אספירין 325 מג שאלות: 1. במה קרדוסין מזיק? 2.האם הוא מנקה את הסתיידות? 3.ממתי נותנים קרדוקסין כשיש חסימה של כמה אחוזים? תודה 4.שמעתי שצריך להמנע ממזונות ירוקים זה נכון?

קרדוקסין לא מנקה את הדם אלה מאפשר לו לעבור בעורקים מוצרים בקלות יותר. ככלל אין נזק משמעותי לנטילת קרדוקסין. לא ידוע לי על הקשר למזונות ירוקים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם