פקקת ורידים -שאלה דחופה!

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/11/2005 | 08:25 | מאת: אלונה

בעלי בן 37 סובל מפקקת ורידים ומטופל בקומודין מזה כשנתיים.הוא עבד כנהג מונית חצי שנה ואז זה התפרץ .בבדיקות גילו שזה גנטי ובגלל הישיבה הממושכת זה התפרץ.שאלתי היא האם אחרי שנתיים הוא יכול לחזור לעבוד בעבודה כנהג מונית? יש לציין שבבדיקות האחרונות של הדופלר כמעט ואין סימנים לפקקת.וגם הוא עורך בדיקות i.n.r כל חודש שהממוצע אצלו הוא 2.8 .מה לעשות?האם כדאי לשנות מקצוע?או שהוא יכול לחזור לעבודתו ולהיותבמעקב של בדיקות?תודה

ממליץ שיעבור בדיקה במכון המטולוגי לקרישיות יתר. כמו כן , עקרון יכול להמשיך לעבוד בעבודתו אולם סופית אוכל לקבוע רק לאחר בדיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם