שאלה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/10/2005 | 22:13 | מאת: noa

אני בת 38 , מדי פעם יש לי ארועים של התנפחות בשוק וכף רגל ימין. בדופלר ורידים כתוב בתשובה : מערכת עמוקה תקינה , ספנה גדולה באי ספיקה מימין. 1.האם הדבר יכול להסביר את הארועים האלה של התנפחות ברגל והאם יש סכנה אם אני לא אעבור ניתוח לוריד הנ''ל. 2. באיזה סוג של ניתוח מדובר (האם זה רק סטריפינג או שיש גם אפשרויות אחרות?) תודה

ניתן לפתור בהצלחה את הבעיה באמצעות טיפול בסקלרוזציה תחת סונר. לפרטים נוספים ממליץ שתפני לאתר הבית שלי. אשמח לעזור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם