תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/11/2006 | 10:54 | מאת: יובל

שלום. אבקש לקבל פירוש לתוצאות הבדיקות המפורטות מטה ודרכי הטיפול . בבדיקת ct angio מוצא עוברי של pca מימין ,ספק הרחבה קלה במוצא p-com מימין. ct מוחי דמם תת עכבישי בציסטרנות בסיס כולל בציסטרנה אינטר פדיקולרית .חדרי המוח מעט רחבים. ברויזיה של ההדמיה מדובר בדימום פרימזאנצפלי.בוצע mri ראש וצוואר ללא עדות למלפורמציה של כלי הדם.בוצע tdc תקין ללא סימני ספאזם.mri גבי + מותני - בגובה d1 קדמית לחוט ומימין (בתוך שק) ממצא היפראינטנסי פסי לאורך שלושה חתכים לא משתנה לאחר גדוליניום קריש דם?כלי דם תרומבוטי?בסדרות הסגיטליות ו-t2 האקסיאלי אינו מזוהה . ללא עדות לכלי דם פתולוגים או האדרה פתולוגית גבית או מותנית. מח העצם החולייתי תקין לכל אורכו.

שלום. לא ציינת במי המדובר , מה גילו ומה הייתה ההסתמנות הקלינית אולם כפי שאני מבין מדובר באירוע של דמם מוחי. לפי הכתוב לא מצאו סיבה כגון כלי דם לא תקינים לדמם. לגבי כל שאר הממצאים כולל המתוארים קודם ממליץ שתפנה השאלה לנוירוכירורג שזהו תחום עיסוקו.

מנהל פורום ורידים וכלי דם