ניתוח בעקבות דימום פנימי לאחר צנתור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/11/2006 | 19:48 | מאת: מיטל בן הרוש

שלום רב, אימי בת 66 עברה צנתור בעקבות א.ק.ג לא תקין אשר העיד על אוטם בשריר הלב, כ-6 שע' לאחר הצנתור התפתלה מכאבים חזקים בבטן ונשלחה ל-CT שם התגלה כי ישנו דימום פנימי גדול בקיר הבטן. נשלחה בדחיפות לחדר ניתוח לתיקון העורק שממנו דממה. שוחררה מביה"ח לפני יומיים ,כעת יש לה חום נע בין 37.7 -38.5 ,נפיחות ברגליים. כאב גרון קל מה יכולה להיות הסיבה לסממנים אלו ומה ניתן לעשות? אשמח אם תחזרו אלי בהקדם האפשרי!!!!! תודה מיטל

יכולות להיות מס' סיבות לחום ולנפיחות ולא כדאי לפרטן כאן כיוון שהצעתי היא שתיגש בשלב ראשון לרופא המשפחה במידה והחום קטן מ38 או לחדר מיון במידה והחום מ38 ומעלה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם