סימפטומים של גאוט

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/10/2006 | 17:36 | מאת: אבג

עקב ערכים גבוהים של אוריה/urea-acid אני לוקח אלוריל-300 באופן קבוע, לאחרונה לא הקפדתי, והיו לי כאבי מפרקים שבאו והלכו, ואני מכיר אותם כסמפטומים של גאוט. שאלתי: האם ערך גבוה במיוחד של urea-acid גורם לסימנים נוספים?? לאחרונה יש לי הרגשה של "מים באוזניים" (שמיעה של רעש רקע די-קבוע) בעיקר באוזן שמאל שבאה והולכת, תוצאות בדיקות שמיעה+bera תקינות ולא רואים נוזלים באוזניים.

איני מכיר קשר בין ערכי חומצה יורית גבוהה לבין רחש באזניים אך ממליץ להתייעץ עם רופא אף אוזן גרון

מנהל פורום ורידים וכלי דם