התדללות שיער והאטה בצמיחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/09/2011 | 12:34 | מאת: משה

שלום רב. אני בן 26. בחודשים האחרונים השיער שלי התדלל מעט והחל לצמוח באיטיות, יחסית לעבר. למה זה קורה ואיך ניתן לעצור זאת? אם זה קשור, אין לי חוסר בברזל, אבץ או מגנזיום. אך ויטמין B12 נמוך מעט (248) אם כי בנורמה. תודה רבה.

19/09/2011 | 14:14 | מאת: מיכל לזרוביץ

משה שלום רב, זהו מקרה קלאסי שיש לאבחן. רק אח"כ לטפל. אי אפשר לאבחן דרך הפורום. הדלדלות שיער יכולה לנבוע ממספר גורמים: חסרים תזונתיים, התקרחות גברית וגנטיקה, סטרס ועוד. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D M.A אחות מוסמכת ונטורופתית, מומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים