ויטמינים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/04/2006 | 13:03 | מאת: טלי

שלום ד"ר לזרוביץ, ברצוני לדעת מאילו סוגי מזון אנו מקבלים ויטמינים העוזרים להתחדשות רקמות? (כוונתי ויטמינים העוזרים להתחדשות העור, אם אני לא טועה E או A) בתודה מראש

04/04/2006 | 13:15 | מאת: מיכל לזרוביץ

טלי שלום קראי את מאמרי באתר ותקבלי את כל התשובות ואף מעבר לכך. לגבי תזונה: ממליצה לך לקרוא את מאמרי הטוב הרע ומה שמוטל בספק. תזונה מאוזנת אמורה לכלול 10%-20% מהקלוריות שומן (עם העדפה לחד בלתי רווי או רב בלתי רווי),כמות דומה של חלבונים, כ- 65% פחממות מורכבות ועד 5% מהקלוריות בלבד פחממות פשוטות. תזונה ים תיכונית מומלצת: ירקות, פירות שמן זית ודגנים מלאים וכמובן להרבות בשתייה. מוצרי סויה , שום, בצל, משמש, בננות, ברוקולי, מילון, תרד, לפת, קיווי, קוואקר, פאפיה, פסטה מחיטה מלאה, עגבניות, דגים מים צפוני (טונה, סולומון, מקרל..)בטטה, יוגורט (לא שמן). תרגילי פנים: ראי מאמרי בנושא תוספי מזון: נוגדי חימצון ויטמינים (כגון E,C,A), ) חומצה אלפא ליפואית, Q10, פרואנתוציאנידים כגון פיקנוגנול. צמחי מרפא נוגדי חמצון כגון גינקו בילובה . תכשירים לעור: עשירים בנוגדי חימצון ומזינים כגון קרמים,מסיכות סירומים המכילים ויטמינים,מינרלים, שמנים אתרים, פיקנוגנול, Q10, חומצה אלפא ליפואית , צמחי מרפא שמכילים נוגדי חימצון, ועוד. כל החומרים זמינים , אם תרצי עזרה את מוזמנת לפנות לאי- מייל שלי. בהצלחה, ד"ר מיכל לזרוביץ

09/04/2006 | 07:00 | מאת: דוד

דר' לזרוביץ שלום מה הקשר בין q10 לבריאות העור ?אם יש מחקר רציני בעניין זה . תודה דוד

09/04/2006 | 07:29 | מאת: דוד

דר' לזרוביץ שלום יש לי שאלה נוספת...האם בכף נבט חיטה יש 200 מ'ג סלניום? כמות מספקת של ויטמין E

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים