לאסנת

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

17/07/2005 | 11:53 | מאת: הלא אוהדת

אני לא אותה אוהדת, ונהפוך הוא, למרות שגם היא כתבה זאת בהלצה.אסנת, את ממש פטאתית או שאת עושה עצמך לא מבינה או שבאמת נשגב מבינתך, אף אחד לא מושלם, אחד מהשניים. איך את מעזה להגיד שאנחנו מהצד מדברות ולא כותבות בפורום?????? כותבות ועוד איך. פשוט ישנן שתי בנות בדיוק העונות לשם נועה ושירה הדואגות להשתלט ולא לקבל תכתובות של בנות אחרות שברמה שלהן, אם לא יותר מהן בשכל, בסגנון הכתיבה, בהבעה, בסבלנות ובסובלנות, קנאה נשית אולי? שמעת על זה? או אזניים לכותל?,בכל אופן אסנת - את, מבחינתי כצופה מהצד, נכשלת כשלון גורף. ואם את מסטיקנית לכי ותעבדי בזה, כי בניהול פורום את לא טובה! נקודה. מהה לעשות, לא כולנו טובים בכל ואל תנסי להגיד שזהו פורום פתוח הואיל והפורום הינו רק שלך של שירה ושל נועה. אולי לא אמרו לך מילים כדורבנות מעולם, אך אין בליבי פחד מהאמת רק מהיושב במרומים. עם כל הכבוד - הייתי מציעה לך באמת לעשות את זה כפורום סגור, עיצה ידידותית ממישהי שלא רוצה להתיידד עם אף אחת מפה, הואיל וגם כך הפורום סגור לך לשירה ולנועה. דעי לך שנועה חוטרת תחתייך, בשל ידיעתה על בעיות הבריאות של בתך ושאת עסוקה עמה המון, והיא מעוניינת לנהל את הפורום. אז תטלי קורה מבין עינייך, מסבנים אותך פה ואת לא שמה לב, בחורה שמנסה להיות, כביכול, חברתך, שמה לך רגל ואת בוחרת לשים משקפיים ורודים ולחשוב שהכל טוב וורוד. כמו שאמרה מישהי פה בעבר, יש פה גייס חמישי נגדך. הבחורות שכביכול חברות שלך, יורקות לבאר שממנה הן שותות - ומנסות (נועה ושירה ובעיקר נועה) להשתלט על הפורום. זכרי את מילותי כי בבוא העת תיווכחי לדעת שצדקתי. את איננה כמה ימים ושמים לך רגליים בצורה ערמומית, נחשית, תחת לשון חלקלקה ואותה בחורה עוטה מסיכה על פניה ומתחנפת אליך בעוד שאין תוכה כברה ופיה וליבה אינם שווים. בכל אופן, הפורום הזה הוא לנשים משועממות, ללא קריירה, קשקשניות. בן זוגי שעובד בעבודה מכובדת (צווארון לבן) ראה את ההתכתבויות פה בין האחת לשניה ונדהם מעצם כניסתי למקום כל כך נחות. אני אישית סיימתי משפטים אך אני בחופשת לידה ומידי פעם נכנסתי לפורום וראיתי את הזילות שיש פה, את ההתפלמסות בין האחת לשניה - בושה וחרפה, אסנת - נכשלת וכמו שראשי ממשלה נכשלו בעבר ועזבו את תפקידם - קל וחומר שגם את תודי בכשלונך, בחנפנות ובצביעות שניחנת בה, אני בטוחה שבסתר ליבך אינך אוהבת את שתי הבנות המוזכרות לעיל, הואיל ואין מה לאהוב באופי מסוג זה, אך לולא הבנות האלו - לא יהיה לך פורום למעשה. לכן, אין לך מנוס מלהתחנף אליהן בצביעות המעוררת רחמים או אולי חיוך מאוזן לאוזן ובמקביל הבעת צער על תמימות של אדם נאיבי. אני אישית לא אכנס לעולמי עולמיה לפורום הפאטתי הזה. ומילה שלי חקוקה בסלע. אני מאחלת לך כל טוב ושיהיה לך רק נחת מבתך החולה ושתביני ששמים לך רגל (ראי לעיל והאמיני בזאת). תמשיכי לגונן על שתי הבחורות שאני בספק אם בכלל יש להן בן זוג, או חברות הרי מי יכול לעמוד או לחיות בקרבתן ולמעט זה הן כל היום בפורום, כאילו שאין להן מה לעשות בחיים. ממש ללעג ולבוז... במקום לקרוא ספר טוב, ללמוד אקדמיה, הן כל היום עסוקות בדיבורי סרק. שיהיה לך יום טוב. ממני ומרבות החכמות כמוני לא תשמעי יותר, הפורום שלך הוא הפורום הכי ירוד שיש בכל האינטרנט בכלל. וחבל שכך. כעת את רשאית למחוק את הודעתי. העיקר שהבנת את המסר.

17/07/2005 | 11:58 | מאת:

מאוד משעשע לקרוא את שאת כותבת ובעיקר שהקדשת כל כך הרבה זמן לכתיבה זו. אין לי כל כוונה לטרוח ולהגיב למה שכתבת כאן אבל ! רק דבר אחד גברת! רק דבר אחד! תשאירי את הילדה שלי בחוץ. הילדה שלי לא חולה תודה לאל ! היא בריאה לחלוטין ויתרה מכך, אני מאחלת לך ולו עשירית מהתבונה בה היא ניחנה.

17/07/2005 | 12:15 | מאת: שירה

רק רציתי להגיד שאני אוהבת אותך. אגיב מאוחר יותר על שלוש ההודעות המתוקות ששלחת קודם, חייבת לעבוד.... נשיקות.