צלוליטיס

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/06/2006 | 17:08 | מאת: יפית

שלום רב ברצוני לשאול 2 שאלות: 1)קראתי בהרבה מקוקות שצלוליטיס לא ניתן להוריד, אני בת 24 הנני רזה באופן כללי אך באזור האגן והירכיים נוצרה לי שכבת צלוליטיס עבה ומשמעותית שמרחיבה את הקיפיי וחשוב מזה הפחה את גופי למאוד לא אסטתי ולא מחוטב? אם לא בספורט ולא בדיאטה אז מה עליי לעשות כדי להיפתר מהצלוליטיס בצורה בריאה ומבוקרת? 2)כשאני מעסה ולוחצת על צידי האגן שלי בשכתה השומן-באזור שבו יש לי צלוליטיס אני מרגישה מתחת לעור כמו הרבה גולות קטנות כאלה (מאים כדוריות), מזה בדיוק? מה יש שם בתוך השכבת הצלוליטיס?

08/06/2006 | 22:17 | מאת: לאה פינטו

הצלוליטיס הוא בעצם תופעה שבה תאי שומן, מרקמת השומן, "נדחפים" ברווחים שנוצרים ברקמת החיבור המקיפה אותם. הרפיון של רקמת החיבור, ככל הידוע לי, גנטי. ואין קשר להיותך רזה או שמנה כי רקמת שומן יש לכולם ואם רקמת החיבור רופפת ובעלת מרווחים בתוכה, תאי שומן יזלגו החוצה. בכל אופן זה יוצר את המראה הגלי. אז את יכולה להבין שמה שאת מרגישה הם שקיקים קטנטנים של תאי שומן שחלחלו מבעד לרקמת החיבור. אינני מכירה פתרון תזונתי לתופעה וגם לא סוג פעילות גופנית כי הבעיה היא לא עם השומן או עם מסת השרירים. הפתרונות הקיימים היום הם בעיקר פתרונות קוסמטיים זמניים. את זה תוכלי לברר בפורום המתאים. בהצלחה לאה

10/06/2006 | 18:08 | מאת: XYZ

לבירור פתרונות קוסמטיים לצלוליט?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה