ירידה במישקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/06/2006 | 12:51 | מאת: סימה

שלום אני בת 38 ושוקלת72 ביחס לגובה שלי יש לי כ10 קילו עודף מישקל.כמה קלוריות ביום אני צריכה ליצרוך, כדי להוריד קילו וחצי או שתיים בשבוע ?דרך אגב חוץ מהליכה של פעמיים בשבוע במשך 30 דקות אין לי פעילות גופנית רצינית אחרת .בתודה

08/06/2006 | 13:05 | מאת: בלה אגמון

סימה היקרה שלום רב. ספירת קלוריות לדעתנו לא רלוונטית להרזיה. עובדה - אנשים רזים טבעי לא ספרו קלוריות לעולם ונשארו רזים. אכילה על פי קלוריות מביאה לתסכול רב שבסופו יש התנפלות על מזון ועליה במשקל שירד בעמל רב. בגישה בה אנחנו עובדות לא אוכלים על פי קלוריות אלא על פי צרכים של הגוף. מקווה שעזרתי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה