רוצה להרזות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/05/2006 | 13:04 | מאת: שרון

שלום אני בת 21 אני שוקלת 48ק"ג גובה 1.57 והיתי רוצה להרזות עוד מה כדי לי לעשות ואיך? אני עושה המון ספורט

30/05/2006 | 13:21 | מאת: לאה פינטו

באיזה משקל תרגישי טוב, לדעתך? מה יהיה זמין בחייך כשתגיעי למשקל הזה שאת שואפת אליו, שאינו זמין לך כעת? מה המחיר שאת מוכנה לשלם? שרון, גם אם מבנה גופך צר, משקלו בתחתית הסקלה לגובהך. אם מבנה גופך בינוני (רגיל, ממוצע) את בתת משקל. אני תוהה מדוע אינך שבעת רצון ממצבך, ומה את בעצם רוצה להשיג. עושה רושם שאת בפוקוס קצת היסטרי על משקל גופך (...רוצה לרזות עוד...עושה המון ספורט....). אינני מבטלת את רצונותייך חלילה, אני בהחלט חושבת ומאמינה שמגיע לך להרגיש טוב עם עצמך ועם גופך, אך אני לגמרי לא בטוחה שזו הדרך. נסי לענות בכנות ובפתיחות על השאלות הללו. והכי חשוב, היום, בלי להיות מודעת, את נהנית מגוף רזה. אל תשחקי איתו יותר מדי. יש לזה מחירים. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה