בניגוד לפורום אני רזה מדי.....

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/05/2006 | 10:40 | מאת: רויטל

שלום! אני בת 31 משקל 45 ק"ג ואני מאוד מעוניינת לעלות כ 5 ק"ג נוספים עצם העובדה שאני רזה מפריע לי יש לציין שאני אוכלת ולא מעט מה עליי לעשות..... תודה מראש רויטל

29/05/2006 | 11:22 | מאת: לאה פינטו

ודאי יהיו בין הגולשים מי שיסננו מתחת לשפם "איזה כיף לה" או "...מה הבעיה שלה?" או אולי "צרות של עשירים". אני יודעת כמוך שאין זה כך בהכרח. ומתרשמת שזה ממש לא המקרה שלך. מנסיוני, קשה הרבה יותר לעלות במשקל (במקרה כמו שלך) מלרדת במשקל (במקרה של השמנה). את ודאי שייכת לאותו אחוז קטנטן באוכלוסיה (הקצה של עקומת הפעמון, ההתפלגות הנורמלית) שגופו מבזבז המון אנרגיה מסיבות מטבוליות מולדות. אני יודעת להגיד שגם אם זה נראה חלום של כל בעל עודף משקל, "לא כל הנוצץ, זהב הוא". מתוך האמפטיה והרצון הכנה לסייע לך אני מתלבטת. אינני יודעת מה עשית עד כה במטרה לשנות את מצבך ואני מתלבטת בין אם להפנות אותך לדיאטנית שתבחן איתך את תבנית האכילה שלך ותייעץ לך בהעשרתה לבין טיפול בדימוי הגופני - עצמי שלך. ואולי שניהם. הנטיה שלי היא לחשוב שזהו גופך, וכל עוד את חיה חיים בריאים ומספקים (פרט לענין זה אולי) אולי את צריכה להרפות וללמוד לאהוב יותר את מי שאת ואת מה שאת מבלי להתערב ולנסות לשנות. כמו שכתבתי, רב הנסתר על הגלוי ואני מתלבטת. מה דעתך? את רוצה להוסיף לי משהו שיקל על התלבטויותיי? מקווה שגם בלה תתייחס לסוגיה שהעלית. ומודה לך על הענין והאתגר שהבאת בפניי. אשמח להמשך התכתובת איתך שלך לאה

30/05/2006 | 08:41 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, האם שללת צליאק ? רזון קיצוני למרות אכילה יכול להיות הסימן היחיד לצליאק לטנטי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה