שימוש בתוספי תזונה Synephrine HCL, Yohimbine HCL.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/05/2006 | 11:39 | מאת: נתן

שלום רב במעבר בשימוש תרופת סימוביל מ- 20מ"ג ל- 40מ"ג קפצו ערכי בדיקת CPK לרמה של 600ul, ובהמלצת הרופא המטפל חזרתי להשתמש ב - 20מ"ג. בנוסף אני גם משתמש באספריו כטיפול מניעתי. אני גם מתאמן בחדר כושר במשקולות 4 פעמים בשבוע ומשתמש בתוסף תזונה המכיל גם Synephrine HCL, וגם Yohimbine HCL. שאלתי: האם במצב כפי שתארתי אני חושף את עצמי לסכנה?? אודה לתשובתך בברכה נתן

29/05/2006 | 10:50 | מאת: לאה פינטו

ראשית התנצלותי על המתנתך לתשובתי. בעיני, תוספי מזון הם ענין רציני שדורש התייחסות רצינית. אני באופן אישי מרגישה שחסר לי ידע מעמיק על מנת לייעץ לך. עד כמה שידוע לי עדיין לא יצאו מחקרים אפידימיולוגיים וקליניים מקיפים ומהיימנים דיים שהעידו על השלכות חיוביות ושליליות של נטילת תוספי מזון על בסיס קבוע. אני חושבת ששאלתך במקומה ומתרשמת ממך כמי שלוקח אחריות לבדוק באופן אישי את הענין. אני רוצה לייעץ לך לאסוף מידע ממספר גורמים, בינהם; פורום רוקחות והרופא המטפל. צר לי שאינני יכולה לספק מעבר לכך ואני בהחלט מבינה את הדילמה. דבר נוסף שמעניין אותי הוא מדוע אתה נוטל את אותו תוסף? מה הוא מיועד לשרת? אשמח לתשובותיך שלך לאה

30/05/2006 | 10:53 | מאת: נתן

לאה שלום תודה על תשובתך, וכמו כן על כ??נו?ת דבריך לשאלתך אני משתמש בתוסף לצורך הורדה במישקל וחיטוב. כאשר הפעולה העיקרית של התוסף היא הורדת % השומן בגוף. אני משלב את אימוני הכוח והאירובי עם התוסף, והתוצאות מצויינות. במיוחד כאשר הירידה במשקל היא בעיקר בשומן ולא במסת השריר. בברכה נתי

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה