מזון דל שומן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/05/2006 | 17:22 | מאת: א.א.

שלום, רציתי לקבל את דעתך, אני באמצע שנות העשרים ורוצה להפחית את הק"ג והשומנים שהצטברו במהלך החורף. 5-6 ק"ג. יחד עם זאת איני מוכנה להרעיב את עצמי ולהסתובב כל היום בהרגשת רעב. שאלתי היא האם זה יהיה נכון לאכול מזון שערכו עד 5% שומן (ולהתמיד בכך כדרך חיים) אבל לאכול יותר כמות של אוכל מאשר לאכול בלי להתחשב בכמות השומן אבל לספור את הקלוריות במדוייק. נ.ב. אני מתמידה על שלוש פעמים בשבוע של הליכה מהירה למשך שעה. תודה רבה.

22/05/2006 | 22:22 | מאת: בלה אגמון

לדעתי זה נשמע מדכא למדי. לאכל כל החיים מזון עד 5 אחוז שומן. זה נשמע מצומצם כל כך ובסופו של דבר מניסיוני הרב יגרום לבולמוסי אכילה. אני מציע לך לאכל מגוון טעים ומזין - אל תיספרי קלוריות - אנשים רזים טבעי לא סופרים לעולם קלוריות ,זה מיותר ולעולם לא הביא מישהו למצב של רזון טבעי. התעמלות זה מצוין כל עוד את נהנית ממנה. בהצלחה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה