תגובה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/05/2006 | 09:44 | מאת: אושר511

לאה יקירתי אף אחד אף פעם לא נתן לי הסבר כל כך היגיוני כמו שנתת לי. אני חייבת לומר לך שאני מאוד שמה לב לתחושות רעב מתוך רעב ותחושות רעב מתוך שיעמום ותיסכול כבר מאותו יום ואני מרגישה יותר אנרגיה במשך היום .הרבה יותר קל לי וכמובן שההרגשה השתפרה פלאים וגם הגוף מרגיש זאת וכבר אני לא מרגישה שאני "עושה דיאטה " אלא ממש אוכלת 3 ארוחות מסודרות ובריאות (אני גרה בקיבוץ אז יותר קל לי עם האוכל ) ואם אני רוצה באמת אזי משהו אני לוקחת אשכולית או תפוח והמחשבה שלי השתנתה ותודה על העזרה.

22/05/2006 | 10:00 | מאת: לאה פינטו

שמחה לשמוע ומאחלת לך אושר, סיפוק והנאה מגופך. מה שאת חווה זה את הטעם של הגישה על קצה המזלג ואני שמחה על החוויה החיובית שעליה את כותבת. חשוב להבין ששינוי משמעותי יותר דורש שינוי מהותי בדפוסי התפישה והחשיבה ולא רק בהתנהגות שלנו. באהבה רבה לאה

22/05/2006 | 12:39 | מאת: בלה אגמון

אני ממש שמחה שלאה עזרה לך. זה נשמע כיאלו את באמת הפנמת וקצת עשית סווצ' בראש. זה נפלא. תמשיכי כך בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה