ירידה במשקל בהנקה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/05/2006 | 09:59 | מאת: אושר511

אני בת 31 ושוקלת 93 קילו חצי שנה אחרי לידה .אני לא מצליחה לרדת במשקל . אני מרגישה רעב על הזמן במיוחד יש לי צורך למתוק אחר הצוהריים . בנוסף ההנקה גורמת לי לתאבון גדול והכמויות שלי יותר גדולות מלפני ההריון .אשמח לדעת איך אני מתחילה לרדת חזרה למשקל שלי שהוא 75 קילו. קשה לי לדעת איפה יש לי טעות באכילה

18/05/2006 | 10:34 | מאת: לאה פינטו

אושר511 שלום. הנקה היא תקופה תובענית למדי. על מנת לייצר חלב-אם עלייך לספק לגופך תנאים אופטימליים שהם מנוחה (כדי לאפשר לגוף לנתב אנרגיה לתהליך היצור), צריכת נוזלים מספקת וצריכה אנרגטית מספקת. כמו כן, בתקופת ההנקה הגוף שורף הרבה קלוריות. לשיטתינו, אין שום סיבה להשמין או לשמור על משקל גבוה בהנקה...ההיפך הוא הנכון. זה מה שקורא לרזות טבעי. נדמה לי שאני מזהה כאן בעיות אחרות לגמרי וחסרים לי פרטים: האם מדובר בלידה ראשונה? אם לא מהו נסיונך מלידות קודמות? האם את מנסה ליצור איזושהי הגבלה בצריכה התזונתית שלך? האם היית בדיאטות לפני ההריון? האם את מסוגלת להבחין בין רעב ביולוגי אמיתי (של הגוף למזון) לבין רעב רגשי (שעמום, שביזות, עיפות וכ"ו)? אמתין בסבלנות לתשובותייך. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה