גרעיני דלעת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/05/2006 | 10:34 | מאת: מאי

התחלתי לפני שבוע וחצי לפצח גרעיני דלעת בכמות של כוס כוס וחצי (אני מדברת על כוסות חד פעמיות השקופות),האם יכול להיות שבגלל זה עליתי קילו? יש לציין שהתזונה שלי לא השתנה,חוץ מהגרעינים כי לי זה נראה נשנוש בריא ולא משמין,כמה קלוריות יכול להיות בזה ,אשמח לקבל תשובות. יום טוב

17/05/2006 | 10:46 | מאת: אהבה

האם גרעינים שחורים מספקים המון שומן? אולי זה מה שעושה לי רע כי בשבת אנחנו מפצחים המון גם פיסטוקים וקשיו...וזה בטח מה שגורם להצתברות השומן.. כי הפיצוחים הם לא במידה מבוקרת והם די מושכים את הפה.. תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה