אומרים שאם יש חשק פתאומי למשהוא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/12/2016 | 19:11 | מאת: אלינור

לאכול שלא מתוך רעב,כדאי לחכות כמה דקות כדי לראות אם החשק אמיתי או לא,וכדאי לעשות משהוא כיף במקום הרצון לאכילה. אז רציתי לשאול:נאמר ויש את החשק-ואני מצאתי לעשות משהוא במקום ואז החשק נעלם (מניחה מתוך זה שהורמונים "טובים" הופשרו והוציאו את הרצון לאכול),אבל אז ,אחרי שעשיתי משהוא כיפי ,שוב חוזר הרצון לאכילה ,ואז יש את היו יו הזה כל הזמן. אז איך אני יכולה לדעת אם הרצון לאכילה הוא "אמיתי"? כי אם עשיתי משהוא אחר ואז לא היה בא לי יותר לאכול,ואכח שוב הרגשתי את החשק לאכול אז מה זה אומר? תודה

13/12/2016 | 15:08 | מאת: לילי רוזן

נכון שאם מדובר ברעב אמיתי, פיזיולוגי, הוא רק יתגבר עם הזמן בעוד שאם מדובר בחשק, ברעב רגשי, הוא אמור לחלוף עם הזמן. על מנת לחדד את האבחנה חשוב לאכול ארוחות משמעותיות בכמות ובאיכות לאורך היום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה