שומן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/05/2006 | 08:50 | מאת: אהבה

בלה יקרה..תודה על תשובתך.. אך איני מבינה מדוע יש לי עודף שומן במקומות מסויימים כמו בטן גב וחזה..כשמשקלי תקין?! מה גורם לגוף להראות כך!! אותי לא באמת מעניין המשקל אבל ההיקפים כן! כי איני מבינה אם תזונתי מאוזנת ודלת שומן בדר"כ אולי בשבת רק פיצוחים ויותר לחם..ובמשך השבוע אני שומרת...למה יש מצבורי שומן? האם לפנות לתזונאית? איני רוצה תפריט מעוצב..כי אני לא רוצה לאכול לדוגמה א. בוקר אם אני לא רעבה ...באמת לאוכל! מה עושים? תודה ואחלה של יום

16/05/2006 | 08:55 | מאת: בלה אגמון

תזונאית זה לא כתובת טובה לדעתי , כי את אכלת נכון ובריא לדברייך , עליך לנסות להבין את הקשר שיש לך עם גופך. למה את לא מרוצה ממנו? למה הוא משמין במקומות שלך נראים לא טובים? עושה רושם שיש נתק בינך לבין גופך את לא מבינה אותו והוא לא מבין אותך. תפריט עלול רק להזיק לך. עליך לעבור תהליך של מודעות עצמית כדי להבין את עצמך יותר טוב. נשמח לעמוד לרשותך אני או לאה. בברכה בלה

16/05/2006 | 09:19 | מאת: אהבה

בלה יקרה איפה אפשר לקבוע פגישה? אני מתל אביב יש לך קליניקה בסביבה? תודה אהבה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה