למה אסור להישקל כל יום?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2006 | 22:02 | מאת: רינת

בלה שלום רב. למה לא מומלץ להישקל כל יום אלא פעם בשבוע? בכמה המשקל כבר יכול להשתנות תוך יום אחד? הרי בדיוק ככה הוא יכול להשתנות תוך שבוע.....זאת אומרת, אם אני פתאום עולה בקילו בגלל שלא "הלכתי לשירותים" אז זה יכול להיות גם בדיוק אותו יום רק בעוד שבוע .הבנת את כוונתי? אז למה אני לא יכולה להישקל כל בוקר ולדעת בדיוק "איפה אני עומדת" וכמה מותר לי לאכול באותו יום. תודה.

16/05/2006 | 07:23 | מאת: בלה אגמון

את יכולה להשקל כמה שאת רוצה אבל עליך להבין למה את עושה את זה ומה זה נותן לך? משקל משקף את המאסה של הגוף שלך - גם של שומן גם של שרירים וגם של נוזלים. תהליך של ירידת או צבירת שומן הוא איטי ולעולם לא יתרחש תוך יום, נוזלים לעומת זאת משתנים מהר ותוך יום את יכולה לרד או לעלות קילו. זה מאד מטעה ויכול לגרום לך להיכנס לצורת מחשבה שלילית אם תראי עליה במשקל(שמקורה לא ידוע). אנשים רזים טבעי לא נשקלים. הם יודעים את מצבם על פי הבגדים . שקילה יומית יוצרת תחושה של מתח כעס על הגוף ודיאלוג מחליש סביב נושא של אכילה. אני בעד הפסקה מוחלטת של שקילה - למה זה טוב??????????? חשוב לזכור שבהרזיה ללא דיאטה יורדים בעקר בשומן והביטוי של התהליך הוא סביב ההקפים ולא בקילוגרמים. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה