כמות קלוריות ליום

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2006 | 08:35 | מאת: מירב

בוקר טוב בת 37 1.61 מ' 55 ק"ג, מבצעת ספורט כל יום במשך 40 דקות. מה כמות הקלוריות היומית שאני צריכה לאכול בכדי לשמור על המשקל? תודה מירב

14/05/2006 | 16:52 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, בגישה של הרזיה ללא דיאטה לא סופרים קלוריות. אנשים רזים טבעי לא סופרים קלוריות, לא אוכלים דיאט , נהנים מחווית האכילה ונשארים רזים. נראה לי שגם את רזה טבעי (לפחות לפי משקלך ). אני מציע לך לא להתחיל בכלל להתעסק עם קלוריות, אחרת תיכנסי למעגל הקטלני של דיאטות, שמירות, קיזוזים ורגשי אשמה. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה