בבקשה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2006 | 01:28 | מאת: נתנאל

שלום אני בן 16 גובהי 1.83 אני שוקל 98 והמבנה גוף שלי רחב אני מאז שאני זוכר את עצמי אני מרגיש שמןן אבל שאני מתלבש אני נירא טוב יש לי פנים יפות ואני די שרירן אבל בכול זות אני שמן האנשים לא רואים כי אני כול הזמן מכניס את הבטן אני רוצה לרזות לפחות 15 20 קילו בבקשה תעזרו לי אני רוצה לרזות כמה שיותר מהר באמת לא אכפת לי בריא לא בריא אני יודע שאתם תגידו לי שחייב בריא כי אחריזה אני ישמין וזה אבל זה באמת לא מעניין אותי אני רק רוצה לראות את עצמי רזה למשך כמה זמן להרגיש שמח אני כול בוקר כמעט בוכה אני רוצה להיות רזה בבקשה תעזרו לי

14/05/2006 | 06:56 | מאת: בלה אגמון

שלום נתנאל. אני מבינה את הרצון שלך לרדת מהר וזה שלא אכפת לך שזה מזיק ותעלה את הכל עם ריבית- מבינה אך לא יכולה לשתף עם זה פעולה. הגישה שלנו היא אחרת ,ואם אתה בשלב בו כל מה שמעניין אותך זה רק לרדת ולא משנה מה יהיה אחרי זה, תפנה למקומות אחרים. לנו אכפת מבריאותך הנפשית והפיזית גם לטווח הארוך . בהצלחה בלה.

14/05/2006 | 07:02 | מאת: לאה פינטו

מאוד ברור מה אתה רוצה ובהתחשב בגילך הלחץ גם טבעי. אני מאוד רוצה לעזור לך להיות רזה, נינוח ושמח. אבל לא לחצי שנה, לא לשנה - לתמיד. שתהנה מהתוצאות גם בגיל 17, ובגיל 18 ובגיל 20 ובגיל 25 וכ"ו. יש המון דיאטות שמציעות תוצאות מהירות (בעלי הניסיון מבינינו ידעו להגיד לך באיזה בלון נפוח מדובר) - מה מונע מבעדך לעשות אחת מהן? מדוע בחרת בפורום זה? יש לי את הכלים לתת לך להפוך לאדם רזה אך אינני יכולה בשום פנים ואופן לקבוע באיזה קצב תרד. זו תהיה יומרה מצידי. נהג בגופך בכבוד ובאהבה. קרא את התגובה לאנה -הודעה אחת לפניך. בכל אופן, אם תרצה לשוחח איתי באופן אישי תוכל ליצור קשר ל- 052-550-66-88. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה