הורדת רמות סוכר וטריגליצרידים בדם ע"י סוגי מאכלים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/05/2006 | 21:29 | מאת: צחי

שלום. אבקש לקבל פירוט של סוגי המאכלים שיכולים להעלות את רמות הסוכר והטריגליצרידים בדם כגון פחמימות אז איזה סוגי מאכלים שיש בהם פחמימות כגון לחם ואיזה סוג ואו תפוחי אדמה וכו"י האם יש ספר שניתן לקנות שיש בו פירוט כזה כי אמרו לי לא לאכול פחמימות אבל אינני יודע איזה מאכלים מכילים פחמימות . תודה

13/05/2006 | 08:37 | מאת: לאה פינטו

מי שאמר לך להוריד צריכת פחמימות בתזונה שלך צריך גם להדריך אותך בנוגע לתכולתם בסוגי המזונות שאותם רצוי להגביל ואחרים שרצוי להגדיל בצריכה היומית. כיוון שאני מניחה שההנחיה הזו ניתנה לך בעקבות זיהוי מצב מטבולי לא תקין, אני מציעה לך לפנות לדיאטנית המטפלת בקופ"ח או להכנס לפורום שעוסק בתזונה ודיאטה. ספרים יש למכביר, בדוק במדפי התזונה. זהו פורום העוסק בגישה ספציפית להרזייה ולכן אינני יכולה לעזור מעבר לכך. בהצלחה והמון בריאות לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה