אני מחפשת...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/05/2006 | 21:34 | מאת: שירה

מטפלת בשיטה שלכם מאזור המרכז. אני גרה ברחובות. בבקשה תכתבו אם יש מטפלים בשיטה שלכם מאזור נס ציונה, רחובות, ראשון. אני סובלת מאכילת יתר לא מצליחה להגיע לשלווה עם עצמי בנושא האוכל. הבנתי שאתם עובדות בכפר סבא וזה מאוד רחוק לי. תודה מראש.

12/05/2006 | 16:05 | מאת: בלה אגמון

שלום שירה. אני עובדת בכפר סבא ולאה בפרדס חנה. אני לא ממש מכירה מאזור תל אביב וראשון מטפלם בשיטה זו. אני רוצה להגיד לך שיש לי מטופלים שמגיעים מאזורים הרבה יותר רחוקים מרחובות. וגם ללאה מגיעים אנשים ממרחקים גדולים. את יכולה להגיע לפגישת הכרות לא מחייבת ולהחליט מה ואם מתאים לך . בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה