מתוסכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/05/2006 | 16:37 | מאת: דני

שלום אני דני בן 17 משקלי הוא 194 ק"ג גובהי 1.82 אני עושה הליכה של רבע שעה מידי יום (יותר מזה אני לא יכול), עם הזמן אני רק מעלה במשקל במקום הוריד (נגמלתי מאכילת ממתקים ושטויות). למה אני לא מוריד במשקל? אני במעקב באיכילוב כל שבוע אני שם להשקל. אין לי בעייה בבלוטות. מה לא בסדר? איך אני אוכל לרדת במשקל? אני לא רוצה להגיע ל 200 ק"ג. תודה

10/05/2006 | 18:56 | מאת: לאה פינטו

אני יכולה לנחש אך לא להיות בטוחה וחשוב לי לדעת - מדוע אתה במעקב באיכילוב? ובכלל, נוכח משקלך, חסרים לי הרבה מאוד פרטים. כדי לא לפספס את המטרה אני מזמינה אותך ליצור עימי קשר למייל הפרטי [email protected] או לטלפון 052-5506688. אל תתייאש, ודאי יש דרך גם בשבילך. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה