לבלה, בשעה טובה ובהצלחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/06/2005 | 23:41 | מאת: פומה

ואמנם, כפי שכתבת באתר שלך, אני משוכנעת שדיאטות זה לא טוב, אבל זקוקה לעידוד ותמיכה להחזיק מעמד בשיטה של זיהוי רעב ושובע.

15/06/2005 | 14:14 | מאת: בלה אגמון

איך אפשר לעזור לך? זו דרך הדורשת המון תמיכה בגרות ובשלות. אני מקווה שיותר ויותר אנשים ילכו בה. אשמח מאד להיות לך לעזר.

16/06/2005 | 07:36 | מאת: פומה

הבעייה שלי היא כזו: אני יודעת בדיוק מתי אני רעבה, מזהה שובע יפה מאד, אבל באמצע, באמצע, מה עושים באמצע? כלומר, מה אוכלים? אני שואלת את עצמי מה אני רוצה לאכול, וכשאני אוכלת מה שרציתי, אני שבעה ומרגישה שהכל בסדר. אבל לא תמיד אני יודעת, וגם כשאני יודעת, אני מוצאת את עצמי מוסיפה עוד ועוד. ובכך מכשילה את עצמי. מה דעתך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה