אלטרולט והשמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/05/2006 | 04:07 | מאת: יוני

שלום רב אני בחור בן 25 הסובל מכאבים רבים בגוף ראומטולוג נתן לי אלטרולט 30מ"ג כבר שתיתי את זה פעם במינון הזה וזה לא השפיע על הכאב סביר להניח שעם הזמן יעלה לי את המינון אני חושש להשמין מהתרופה כי רשום בתופעות לוואי שזה יכול לגרום להשמנה ואני לא מסוגל אפילו לעשות הליכה רגילה ממושכת מהכאבים ברגליים אני שומר על תזונה נכונה אוכל 5 ארוחות ביום קטנות ואוכל יותר חלבונים מפחממות ושותה הרבה מים האם אפילו שאני שומר על עצמי מבחינת התזונה ללא פעילות גופנית בכלל התרופה עלולה לגרום לי להשמין? אני לא מבין האם התרופה עצמה גורמת להשמנה או לעלייה התאבון? עוד שאלה אם אפשר...... אני מפקיד לאכול בריא אוכל לחם מחיטה מלאה שיבולעת שוכל דברים מלאי בסיבים תזונתים 2 יוגורטים ביום ירקות ופירות בים שותה גם כוס חלב 2 ביצים ועוד אבל בנוסף אני שותה כל יום B COMPLEX 50 מ"ג כודר אחד של ויטמין E 200מ"ג ומולטיויטמין פשוט של חברת OPTIMA לשמירת העור והשיער אני לא שותה אבץ כי זה עושה לי תגובה אלרגית לגוף אז במקום זה אוכל גרינעי דלעת כל יום האם זה יכול להזיק אם אני שותה את זה לזמן ממושך? גרעיני דלעת שמתי לב שהם מלאות בשומן כמה אני צריך לאכול ביום אם אני כבר צורך 15מ"ג של אבץ שמופיע במולטיויטמין? תודה מראש על זמן שלך

08/05/2006 | 09:01 | מאת: לאה פינטו

אינני מתמחה בפרמקולוגיה ולכן שאלות ספציפיות בנוגע לתרופה כזו או אחרת אני מציעה לך להפנות לפורום רוקחות ותרופות. ובכל זאת אומר שלכל תרופה יש תופעות לוואי ואין זה מחייב שתחווה אותן. כך שעד שלא תתנסה לא תדע איך זה עובד בשבילך. אני מתרשמת מאוד מתשומת הלב שאתה מקדיש לבריאותך ולגופך ורוצה לעזור. יחד עם זאת מתוך אחריות כלפיך וכיוון שאתה מתאר מצב קליני שדורש התייחסות רחבה ומעמיקה אני רוצה להמליץ לך להפנות שאלות אלה למי שהתיק הרפואי שלך מונח לפניו. מאחלת לך המון בריאות. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה