זמן שקילה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/12/2014 | 12:10 | מאת: roie

מתי המשקל שלי היא האמיתית כשאני נישקל בבוקר? או לפני ארוחה או אחרי שירותים? או שזה לא משנה? תודה

01/01/2015 | 12:22 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

המשקל שלנו נע בטווח 2 ק"ג ביום , בגלל הפיזיולוגיה שלנו ולא בהכרח בגלל האכילה. כך שלא ממש משנה באיזה שעה אתה נשקל או מתי. השאלה היותר חשובה היא תדירות השקילות. אם אתה נשקל יותר מפעם בשבוע, אז כנראה שלא תדע כמה אתה שוקל, ולא תדע אם אתה שומר על משקל או אחר. הנטייה של אנשים להשקל הרבה, לא נותנת אינפורמציה בכלל. יציבות, עלייה במשקל או ירידה במשקל נמדדת לאורך זמן ולא משבוע לשבוע או מיום ליום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה