עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/05/2006 | 10:27 | מאת: נעמה

אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד :) מה זה בכלל תוסף תזונה??? כתוב של מגה גלופלקס טבליות קלוקוזאמין וכונדרואטין. אני חייבת לדעת מה זה!!!! זה מאוד חשוב!!!!!!! אם מישהו יודע ויכול להסביר לי. תודה רבה-נעמה

09/05/2006 | 10:09 | מאת: לאה פינטו

תוסף תזונה, בדיוק כמו שזה נשמע. מרכיב תזונתי שאנו מוסיפים לצריכה שלנו ולא באמצעות המזון. תוספי תזונה נכללים בקטגורית מזון ולא תרופה (מכאן בעיתיות הפיקוח). כיוון שכאן אנו בעד אוכל בצורת אוכל, בטעם אוכל ובריח אוכל זה לא ממש הפורום שיעזור לך. לי יש קושי אמיתי להתעסק עם תוספי מזון כיוון שאני לא מכירה מחקרים ראויים שמעידים על הבטיחות בשימוש בהם. מן הסתם משרד הבריאות לא יצא בהמלצה גורפת עד כה. ולכן השימוש הוא על אחריות המשתמש. ישנם מקרים בהם אמליץ ומדובר במקרים קליניים פתולוגיים שבהם אין דרך אחרת לספק מרכיב כזה או אחר או שהחסר משמעותי ביותר.אני מאמינה גדולה בלאכול טוב. אינני יודעת מאיזו סיבה את מתענינת במוצר אך תוכלי לפנות לחברה המייצרת. השתמשי בגוגל. בהצלחה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה