יעוץ בנושא טיפולי צלוליט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/05/2006 | 06:04 | מאת: המתחקרת

שלום, אני בת 22, משקלי תקין, וכן הBMI. ולמרות זאת, כמו נשים רבות סובלת מהתופעה המאוסה המוכרת בשם "צלוליט". בנוסף מה שמטריד אותי אף יותר היא "צניחה" של הישבן: יש אצלי נטיה (שקיימת מאז גיל 17) להצטברות של עודפים בחיבור בין הישבן לירכיים (ודווקא אצל אחותי ואמי המלאות ממני- וכפי ששמתי לב,אפילו אצל בחורות גדולות ולא פעילות גופנית, לא נתקלתי בדבר כזה). רציתי לקבל חוות דעת ממומחה ו\או מבנות שהתנסו בטיפולים מסוג זה, בטרם אשקיע מזמני ומכספי.מהתיעצות עם דיאטנית מדריכי כושר וקריאת כתבות בנושא, הבנתי שספורט ותזונה נכונה לא בהכרח יספיקו כדי להפטר מהתופעה הנ"ל. לכן אני שוקלת להיעזר בטיפולים להעלמת צלוליט. ההתלבטות שלי הינה בין טיפולים באחת משתי השיטות הבאות: LPG בשילוב טיפול אלקטרודות ( להפעלת השרירים). או 2CK של ה"מרכז לטיפול בצלוליט" (המשלבת חימום עם עיסוי עמוק,מריחת קרמים,והתאמת תפריט) אשמח לשמוע האם מישהי התנסתה בשיטות הנ"ל, ומהי מידת שביעות הרצון. ובנוסף, מהי בממוצע כמות הטיפולים שלאחריה אמורים להתחיל לראות איזשהוא שיפור. בהמון תודה.

05/05/2006 | 08:50 | מאת: לאה פינטו

ככל הידוע לי, צלוליטיס היא תופעה שאכן אינה קשורה להשמנה ולתזונה. עד כמה שאני למדתי את הנושא (לפני הרבה זמן) זה קשור במבנה ובחוזק הגנטי של רקמת החיבור. כשהיא "רפויה" גולשים תאי שומן למרווחים שהיא יוצרת. זה מה שיוצר את המבנה הגלי של העור. כיוון שבכל גוף אנושי רקמת השומן החשובה קיימת, אפשר לראות צלוליטיס אצל רזות ואין זה קשור למידת השמנה כזו או אחרת. בנוגע לטיפולים קוסמטיים - אין לי שמץ של מושג. מקווה שגולשות אחרות שהתנסו יוכלו לעזור. ובכל מקרה שיהיה בהצלחה. שלך לאה

06/05/2006 | 19:10 | מאת: המתחקרת

אשמח לקבל את תגובותיכן...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה