מה ממליצים לאכול בערב

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/05/2005 | 21:35 | מאת: מזל סרטן

ערב טוב רציתי עצה בקשר לארוחת ערב אני בדרך כלל לא אוכלת בערב חוץ מאבטיח מלון אגס פרכריות אורז עם שתי כוסות מים וגמרנו האם אבטיח או מלון כארוחת ערב ממליצים או יש כמות מסויימת שצריך לאכול חוץ מזה כמה פחמיות ושומן וקלורי צריכם כנשים ביום בדרך כלל מחכה לתשןבתכם

09/05/2005 | 23:26 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, בהרזיה ללא דיאטה מותר לאכל הכל ומתי שהגוף רוצה. לכן אם מתאים לך לאכל בארוחת ערב פירות עם פרכיות זה בסדר גמור. מבחינה תזונתית זה בהחלט בריא ומאוזן. חשוב כמובן לוודא שיש לך את כל רכיבי המזון האחרים משך היום.

10/05/2005 | 15:39 | מאת: מזל סרטן

תודה על תשובתך אבל כן אני בהרזייה ובערב אוכלת פירות אבטיח וכך זה בסדר ומה עצתך לשמירת משקל תודה ויום נעים

10/05/2005 | 10:37 | מאת: נעמי

האם לפי זה הכל מותר גם חביתה בתוך לחמניה או פיתה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה