מעוניינת לקבל עצה לגבי הרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/04/2006 | 08:46 | מאת: ליטל

שלום אני בת 19 ואני 170 ס"מ שוקלת כ-79 קילו, אני רוצה לרדת במשקל זה הרבה זמן כבר, ולא מצליחה, אני הולכת בהליכון מידי יום כמעט אך אני רוצה לרכוש אולי חבילות של כדורים להרזיה כי נימאס לי שאין תוצאות. מרזי מורית זה מומלץ? זה עוזר? איזה דיאטות של חברות את ממליצה?

13/04/2006 | 17:16 | מאת: דליה

אל תצפי שבלה אגמון תמליץ לך על איזושהי חברת הרזיה. היא לא מאמינה בזה. היא נגד דיאטות מכל סוג. אם תקראי קצת בפורום הזה תביני שדיאטות לא עוזרות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה