דיאטה חריפה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/06/2005 | 19:32 | מאת: אסף

בן 16, 1.76, שוקל 67 ק"ג. מה צפוי לקרות לי מבחינה פיזית אם אני לא יאכל כמעט כלום למשך שבוע? (100-200 קלוריות ליום בערך), האם תהיה ירידה ברקמות שומן או שרירים?

09/06/2005 | 21:47 | מאת: בלה אגמון

שלום אסף מבחינה פיזולוגית זה מתכון בדוק להשמנה. גופך יבין שקיימת סכנת הרעבה בעולם ויפעל מנגנון השרדות רב עוצמה אשר מטרתו לשמור אותך בחיים. הדבר יגרום לעליה במשקל בטווח הארוך.(בטווח הקצר כמובן שתרזה). הרעבה קיצונית תמיד גורמת לירידה במאסת שריר בהתחלה ורק אחרי זה מתחלה מאסת שומן לרדת. השילוב האידאלי זה לעשות ספורט עם תפריט של לפחות 1500 קלוריות. מזונות בריאים איכותיים וטעמים. בהצלחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה