תסכול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/04/2006 | 23:58 | מאת: שרונה

בלה שלום! אני כבר מיואשת מכל הענין של לנסות להיות רזה כל פעם אני מתאכזבת מחדש בתחילה יש לי הרבה מרץ ואני אומרת שהפעם אני יצליח והפעם אני יגיע למטרה אבל כל פעם יש את היצר הזה שמתגרה בך ורוצה לאכול דווקא את מה ש''אסור'' ואז שוב אני חוזרת לתחילת המעגל של יאוש ואז שוב אחרי כמה זמן יש לי רצון שוב לשנות את מצב גופי ואז עוד פעם אני מתחילה יפה חודש חודשים ואז בום חוזרת למצב של שבירת כל המוסכמות ואכילה חופשית אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות נמאס לי כבר מכל הדיאטות האלה אני משתגעת מזה בזמן האחרון עלתה במוחי המחשבה שאולי אני יתחיל לעשות פעילות גופנית מאומצת במקום כל הדיאטה הזאת כל שבוע אני יעלה את רמת האימון עד שאני יגיע לרמה שתאפשר לי לאכול בצורה חופשית וככה אני יעלה את קצב חילוף החומרים שלי לרמה מטורפת הייתי רוצה לדעת מה דעתך בענין מעריכה אותך מאוד וחושבת שפעילותך באתר מבורכת בכבוד רב שרונה!

09/04/2006 | 17:22 | מאת: בלה אגמון

שלום שרונה. את מתארת את המעגל הקלאסי של הדיאטות. זו הסיבה שאני כל כך נגד דיאטות. דיאטות אכן גורמות לכל מה שאת מתארת הן משמינות, גורמות לתיסכול ומרחיקות אותך מהמטרה שלך להיות רזה לתמיד. פעילות גופנית זה טוב אולם אם לא תעשי אותה נכון גם פה את עלולה להיכנס למעגל דומה - להתחיל עם הרבה מרץ ובסוף להישבר ולהרגיש תחושה של תיסכול וכישלון. כדי לרזות נכון ותמיד חשוב לשלב 2 דברים. האחד - ללמוד לאכל בריא נכון ומאוזן ולהתאים לך פעילות גופנית מתאמה השיני - לבדוק את משמעות עודף המשקל שלך מבחינה רגשית נפשית ולעזור לך לשנות את הראש. שיטת הרזיה ללא דיאטה עושה את שני הדברים האלו. אשמח לעזור לך את יכולה ליצור איתי קשר - 0528303005

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה