שימוש ברדוטיל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/03/2006 | 12:05 | מאת: זהבה

אני בת 33 , אמא ל 4 ילדים, גובהי 157 ס"מ, משקלי 70 קילו, מכל הדיאטות שניסיתי רק השמנתי, ההתעסקות כל היום במה לאכול וכמה, רק גרמה לי ב5 השנים האחרונות לעלות כ 12 קילו. השנה הזו הצטרפו להם בשמחה גם שומי דם גבוהים, וכולסטרול [ערכים של 250-350] האם שיוש ברדורטיל ימנע ממני להיות שמנה- רצון יש לי אבל במקביל גם קושי מודה על תשומת הלב.

28/03/2006 | 17:05 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, הלוואי וזה היה כל כך פשוט. רדוקטיל היא תרופה העוזרת מעט להרזיה על ידי העלאת רמות סרטונין במח דבר התורם לתחושת שובע והעלאת מטבוליזם. את יכולה לרדת מספר קלוגרמים עם שימוש ברדוקטיל לא רב במיוחד. ומה יקרה כשתפסיקי לקחת אותו? לצערנו רדוקטיל לא נותן פיתרון טוב להשמנה. כחלק מטיפול יותר כוללני המשלב שינוי בהרגלי אכילה, פעילות גופנית ושינוי רגשי נפשי הרדוקטיל יכול להיות גורם מסייע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה