גובהי 1.63 שוקלת 57

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/06/2005 | 19:13 | מאת: מתחתנת בדרך

אני מרגישה כבדה ועייפה כמעט תמיד.משקלי היה קבוע לאורך שנים ועמד על 53 בערך. אני נמצאת לפני חתונה והלחץ רק גורם לי לאכול יותר!!!!!!!!! מה את ממליצה כדי לרדת במשקל והאם אני שוקלת יחסית סביר?אני אובסיסיבית לגופי לגבי כל דבר קטן ותמיד אומרת לעצמי שהלוואי והייתי יכולה להכניס יד ולהקיא את האוכל...

09/06/2005 | 14:00 | מאת: בלה אגמון

מתחתנת יקרה , ראשית מזל טוב. שינית כמה חבל שבמקום להיות מאושרת ולחגוג את החיים את מתעסקת בשטויות כאלה כמו קילוגרמים עודפים ומסכנת את עצמך בהפרעת אכילה. זה שאת מרגישה כבד ועייפה וגם אובססבית לגבי גופך אומר שיש לך חוסר איזון פנימי סביב נושא זה. היתי מאד ממלצה על טיפול משולב שיתן גם מענה תזונתי וגם מענה נפשי רגשי בנוסף אולי תוספת של וטמינים ומינרלים ושיפור בתזונה שלך תעזור לעיפות . בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה