חיטה מלאה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/03/2006 | 18:55 | מאת: סימה

בלה שלום. מה ההבדל בין חיטה מלאה טרום נבוטה לבין קמח חיטה מלא ומה עדיף? תודה מראש.

26/03/2006 | 22:25 | מאת: סימה

שלום בלה למה את לא עונה לשאלתי, אני חושבת שהיא מתאימה לפורום כי לא מדובר בדיאטה אלא בתזונה נכונה על מנת לרזות, אני אחזור שוב על השאלה מה ההבדל בין לחם מחיטה טרום נבוטה לבין לחם מחיטה מלאה? מקווה לתשובה.

26/03/2006 | 22:25 | מאת: סימה

שלום בלה למה את לא עונה לשאלתי, אני חושבת שהיא מתאימה לפורום כי לא מדובר בדיאטה אלא בתזונה נכונה על מנת לרזות, אני אחזור שוב על השאלה מה ההבדל בין לחם מחיטה טרום נבוטה לבין לחם מחיטה מלאה? מקווה לתשובה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה